Khamis, 5 November 2009BORANG MAKLUMBALAS
Cancel
Rabu, 4 November 2009

TESTIMONI KEBAIKAN SLIMCUT
Oleh: Richard Lawai Emang


Dulu sebelum saya menggunakan produk ini, saya sangat susah hati, macam-mana cara saya buta untuk mengempiskan perut saya yang cantik dan bulat ini. Tetapi setelah saya menggunakan produk Revell iaitu SlimCut, kini perut saya sekarang sudah kempis dan tak boroi lagi.

Dalam masa seminggu sahaja,ukuran pinggang saya susut 3 inchi! Saya begitu bangga sekali kerana hasil saya dah berjaya tanpa menmgeluarkan duit yang banyak dan tak perlu menahan selera makan.


Thank you Revell kerana membuat produk yang begitu berkesan.
TESTIMONI KEBAIKAN TM-1
SAYA BEBAS DARI TUMOR COLON
SELEPAS MENGAMAL PENGAMBILAN TM-1

Pn Suramah Bt Wahir
Kampong Bukit Changgang
Banting, Selangor

Saya seorang surirumah dan ibu kepada 5 orang anak. Selepas melahirkan anak ketiga, saya selalu sakit perut. Lepas setahun saya rasa ada benjol dalam usus sebelah kiri, yang semakin hari semakin besar, sebesar buah epal. Ia teramat sakit sehingga saya sukar buang air besar. Saya ingat ia cuma angin dalam perut saja.

Pada 31 Julai 2006, suami saya bawa saya ke klinik Komuniti Bukit Changgong. Doktor mengesahkan saya mengidap Tumor Kolon, terdapat benjolan-benjolan merah di usus kiri yang sudah di tahap kritikal.

Doktor keluarkan surat untuk rujukan 'SEGERA' oleh doktor pakar HTAR Klang. Ketika itu jugak, saya teringat kakak saya juga mengidapi Tumor Kolon dan ususnya sudah dipotong pada tahun 2002 tapi belum sembuh lagi sampai sekarang.

Saya begitu tertekan dan amat sedih, terutamanya mengenangkan nasib anak-anak yang masih kecil. Saya berjumpa rakan karib Pn. Asmah Bt Hashim. Beliau terus suruh saya minum TM-1, 40 titis setiap hari dan saya terus minum hari hari.

2 Ogos 2006, temujanji saya dengan Doktor Pakar HTAR, saya begitu takut dengan apakah nasib saya selepas ini. Doktor pakar buat pemeriksaan berkali-kali untuk kepastian dan seperti tidak percaya surat laporan doktor yang saya bawa. Dengan kuasa Allah yang Maha Berkuasa, suatu keajaiban telah berlaku dan saya amat bersyuku kepada Allah.

Doktor merasa hairan, dalam usus saya tiada lagi benjolan-benjolan berwarna merah dan perut saya tidak keras lagi seperti dilaporkan oleh Doktor Klinik Komuniti. Semasa Doktor Pakar dalam kehairanan, saya pun keluarkan TM-1 dan bertanya adalah kerana TM-1 segala masalah saya hilang? Doktor terus sarankan agar saya dan keluarga terus mengamalkan pengambilan TM-1 dan kongsikan keajaiban TM-1 dengan rakan-rakan lain.

Saya seru semua orang supaya amalkan TM-1 kerana 'mencegah lebih baik dari merawat' dan jangan tunggu sakit baru nak berubat.

Ahad, 1 November 2009

Pelan Pemasaran Revell

1.

2.

Demo Products Trace MineralsTracemineral Mineral Drops 1

Recommended intake:-

i) ADULTS - 30-40 drops / day
ii) CHILDREN 0-1 year = 3 drops/day
iii) CHILDREN 1-3 year = 5 drops/day
iV) CHILDREN 3-5 year = 10 drops/day
v) CHILDREN 5-10 year = 15 drops/day
vI) CHILDREN 10-15 year = 20 drops/day

Note:
a) Add to any beverage or foodpreparation.
b) Excessive intake may cause purging.
c) The balance trace minerals formula Concentrace Trace Mineral Drops is a low sodium and balanced health mineral supplement.
d) Minerals and trace minerals are the catalysts for all the vitamins and other nutrients your body uses for developing and maintaining good health. Concentrace captures the perfect balance of those minerals.
e) Using Concentrace every day (mix with juice, food or remineralise purified water will help conduct and generate your body's entire electrical system.
f) Why is Concentrace so beneficial? Coming from the Great Salt Lake, Concentrace contains the minerals in a balanced ratio to serve the body's needs. A natural process, i.e. solar evaporation, is used to remove sodium.

Pengikut

Chat Room

widgeo